BELANGENBEHARTIGING.

De Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) behartigt de collectieve belangen van vaktherapeutische professionals in de verschillende disciplines: dramatherapeuten, danstherapeuten, muziektherapeuten, beeldende therapeuten, psychomotorische therapeuten, psychomotorische kindertherapeuten en speltherapeuten. 

VAKTHERAPIE

Vrijgevestigde Dramatherapeuten

Wil je een eigen praktijk starten of als zzp-er aan de slag? Of ben je al vrijgevestigd, maar heb je vragen over ondernemerszaken en dergelijke? Op deze plek bundelen we alle informatie voor vrijgevestigden. Op de FVB website bijvoorbeeld vind je antwoord op veelgestelde vragen.

In mijn profiel kun je aanvinken dat je vrijgevestigd vaktherapeut bent en de nieuwsbrieven van de commissie VVT wilt ontvangen. Je wordt dan ook uitgenodigd voor studiedagen die de commissie organiseert. 

Er is ook een Facebook-groep en een LinkedIn-groep voor vrijgevestigde vaktherapeuten. Mocht je ervaringen met collega’s willen delen of heb je vragen voor andere vrijgevestigde vaktherapeuten, dan kun je op dit platform terecht. Je moet hiervoor wel lid zijn van jouw beroepsvereniging.

Op dit moment zit er geen dramatherapeut in de VVT Commissie. Wil jij je inzetten én het laatste nieuws rondom vrijgevestigd werken meekrijgen? Neem dan contact op met de secretaris van de NVDT om je aan te melden. Liever eerst wat informatie? De VVT Commissie staat je graag te woord.