BESTUUR.

Wij zijn
Karin van der Wiel
Karin van der Wiel
Voorzitter

Ik ben Karin van der Wiel. Met enthousiasme ben ik betrokken bij de ontwikkelingen van dramatherapie! In de rol van voorzitter richt ik mij op de dagelijkse leiding en de coördinatie van het bestuur. Met het bestuur denken we na over beleid voor de ontwikkelingen komende jaren. Ik vertegenwoordig de NVDT in het algemeen bestuur van de FVB. Met elkaar staan we voor spannende uitdagingen.

Ik ben
Voorzitter

Ik ben
Secretaris

Ik ben Roos Rutten en ik ben werkzaam bij Kluppluz in Eindhoven. Sinds maart 2020 vervul ik de functie van secretaris binnen het bestuur van de NVDT. Dit maakt mij een aanspreekpunt voor leden als ze vragen hebben. Ook houd ik mij bezig met het maken van de nieuwsbrief. Dat doe ik met veel plezier, want ik ben graag bezig met taal. Ik ben benieuwd hoe dramatherapie zich de komende jaren zal ontwikkelen, en ik mag het door mijn positie nu van dichtbij meemaken.

Roos Rutten
Roos Rutten
Secretaris
Feline Schrok
Feline Schrok
Penningmeester

Mijn naam is Feline Schrok, 23 jaar en als dramatherapeut werkzaam bij praktijk Kind & meer. Sinds februari ben ik met veel plezier werkzaam als penningmeester bij de NVDT. De komende jaren houdt ik mede zicht op hoeveel en waarin wij als bestuur gaan investeren. Om zo ons vak als ook onze leden nog meer te kunnen bieden.

Ik ben
Penningmeester

Ik ben
Communicatie

Mijn naam is Anneloes Nieboer en sinds juli 2019 ben ik actief als bestuurslid Communicatie binnen de NVDT. Dit doe ik met veel enthousiasme. Door middel van mijn kennis en creativiteit wil ik ons vak dramatherapie meer in beeld brengen. Daarnaast vind ik het belangrijk om als NVDT te blijven ontwikkelen.

Anneloes Nieboer
Anneloes Nieboer
Communicatie
Huub Notermans
Huub Notermans
Kennisinnovatie en vicevoorzitter

Mijn naam is Huub Notermans en ik ben opgeleid als dramadocent, bewegingsexpressie therapeut en gezondheidswetenschapper. Ik heb als therapeut gewerkt met diverse doelgroepen: acute psychiatrie, verslavingszorg en psychosomatiek en als onderzoeker ben ik verbonden geweest aan KenVaK.  Sinds 2001 werk ik als docent aan de opleiding vaktherapie van de Hogeschool Utrecht. Bij de NVDT wil ik mijn ervaring en kennis inzetten voor kennisinnovatie en als vicevoorzitter.

Ik ben
Kennisinnovatie en vicevoorzitter

Ik ben
Studentzaken

Ik ben Lieke Oosterom en ik ben 26 jaar. Ik ga binnen het bestuur de functie van Studentzaken en Hogescholen invullen. Sinds juli dit jaar ben ik lid van het bestuur. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd, dus ik kan mij nog redelijk voor de geest halen hoe het was als dramatherapie student. Ik hoop in mijn functie de studenten te kunnen bereiken met onze vereniging; vertellen wat onze belangen zijn en wat de voordelen voor hen zijn als zij lid worden. Daarnaast hoop ik op deze manier dramatherapie meer op de kaart te zetten.

Lieke Oosterom
Lieke Oosterom
Studentzaken
Rineke van der Baan
Rineke van der Baan
Deskundigheidsbevorderaar

Ik ben Rineke van der Baan en sinds november 2016 ben ik portefeuillehouder deskundigheidsbevordering bij de NVDT. Als dramatherapeuten zijn we zelf ons eigen materiaal en ik zie het als basis van goed vakmanschap om je te blijven ontwikkelen. De portefeuille deskundigheidsbevordering is zo op mijn lijf geschreven om scholingen te organiseren, andere mensen te stimuleren en te inspireren!

Graag zie ik je bij een volgende methodische speldag of studiedag: Verdieping in het vak, van binnenuit, op een speelse wijze, in verbindende ontmoetingen met elkaar!

Ik ben
Deskundigheids-
bevorderaar

Ik ben
Belangenbehartiger

Word jij onze nieuwe belangenbehartiger?