BESTUUR.

Wij zijn
Voorzitter

Deze functie is vacant. Interesse in de functie? Bekijk de vacatures en mail voor vragen naar nvdt.secretaris@vaktherapie.nl.

Ben jij
Voorzitter?

Ik ben Roos Rutten en ik ben werkzaam bij Wiltons Hof in regio Eindhoven. Sinds maart 2020 vervul ik de functie van secretaris binnen het bestuur van de NVDT. Dit maakt mij een aanspreekpunt voor leden als ze vragen hebben. Ook houd ik mij bezig met het maken van de nieuwsbrief. Dat doe ik met veel plezier, want ik ben graag bezig met taal. Ik ben benieuwd hoe dramatherapie zich de komende jaren zal ontwikkelen, en ik mag het door mijn positie nu van dichtbij meemaken.

Roos Rutten
Roos Rutten
Secretaris
Jurre Muijs
Jurre Muijs
Penningmeester

Ik ben Jurre Muijs. Na een lange carrière in professionele keukens ben ik sinds mijn afstuderen als dramatherapeut werkzaam als ambulant jeugdhulpverlener voor jongeren met angst- en dwangklachten. Ik woon in Amsterdam en werk daar en in de omliggende steden. Sinds mei ben ik met veel enthousiasme begonnen als penningmeester waarbij ik zicht hou op hoeveel en waarin wij als bestuur in gaan investeren. Ik ben graag betrokken bij de ontwikkeling van dramatherapie en zet me dan ook met plezier in voor de NVDT!

Ik ben
Penningmeester

Ik ben
Communicatie

Mijn naam is Yasmijn Levolger. Ik heb dramatherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ben momenteel binnen Aalsterveld Psychologen werkzaam als dramatherapeut. Daarnaast werk ik als trainingsacteur op zzp basis. Sinds november 2021 vervul ik de portefeuille communicatie binnen de NVDT. Dit vind ik een erg mooie functie omdat ik op deze manier een bijdrage kan leveren om meer bekendheid voor dramatherapie te creëren.
Yasmijn Levolger
Yasmijn Levolger
Communicatie
Anke Schäfer
Anke Schäfer
Kennisinnovatie

Deze functie is vacant. Interesse in de functie? Bekijk de vacatures en mail voor vragen naar nvdt.secretaris@vaktherapie.nl.

Ben jij
Kennisinnovatie?

Ik ben
Studentzaken

Ik ben Gertrude Breeweg. Ik ben onlangs afgestudeerd als dramatherapeut en ga als gezinscoach aan de slag bij het Leger des Heils. De coaching richt zich op complexe multiprobleem gezinnen met uiteenlopende hulpvragen in de verschillende leefgebieden. Sinds december 2021 neem ik de portefeuille studentzaken op mij. Dit houdt in dat ik het contact met de opleiding instanties en studenten onderhoud om zo de zichtbaarheid van de NVDT te vergroten. Een ontzettend leuke uitdaging om op deze manier betrokken te zijn bij de ontwikkeling van dramatherapie.

Gertrude Breeweg
Gertrude Breeweg
Studentzaken
Irene de Bel
Irene de Bel
Deskundigheidsbevorderaar

Ik ben Irene de Bel en ben binnen de NVDT de deskundigheidsbevorderaar. Ik heb een eigen praktijk voor dramatherapie, Praktijk Speelkracht, gevestigd in Groningen. Ik ben nieuwsgierig en enthousiast en deze twee eigenschappen neem ik mee in mijn functie als deskundigheidsbevorderaar. Ik ben benieuwd naar alle mogelijkheden van dramatherapie, en dat ik die mogelijkheden nu direct mag ontdekken, onderzoeken en delen met de vereniging vind ik prachtig. 

Ik ben
Deskundigheids-
bevorderaar

Mijn naam is Anouk Echteld, dramatherapeut bij de Speelkunst in Doetinchem. In mijn praktijk als zelfstandige combineer ik mijn ervaringen als therapeut en olympisch topbokser in de begeleiding en behandelingen die ik aanbied. Super enthousiast start ik als belangenbehartiger in het bestuur. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de andere bestuursleden en vakgenoten ons prachtige vak verder uit te dragen en de positie van ons vak te versterken!

Anouk Echteld
Anouk Echteld
Belangenbehartiger