BESTUUR.

Wij zijn
Voorzitter

Na een carrière op televisie en in de recreatie, heb ik nu nu reeds 6 jaar de organisatie: WIJ ZIJN KAS. Dat is een kleine aanbieder voor samenwerking in de regio Hart van Brabant. Een groep zelfstandige therapeuten die de krachten bundelen. Daarnaast ben ik ook werkzaam in mijn eigen praktijk. Arijan van Bavel.

Als vaktherapeut bied ik ondersteuning wanneer het even niet zo lekker gaat. Samen kijken we wat jíj nodig hebt om weer een stap te kunnen zetten. Mijn specialisme ligt op het gebied van stress, angst, burn-out, loopbaan en de balans tussen privé en werk. Ik help je weer in beweging te komen.

Ik ben

Voorzitter

Hoi, mijn naam is Rosalie van Epen, een dramatherapeut werkzaam in mijn eigen praktijk in de regio Gooi en Vechtstreek. Sinds het begin van 2023 ben ik secretaris van het bestuur van de NVDT. Als secretaris fungeer ik als aanspreekpunt voor leden en sta ik klaar om eventuele vragen te beantwoorden en de juiste informatie op de juiste plaats en bij de juiste persoon te krijgen. Ik ben betrokken bij de vereniging en zet me graag in voor het bestuur. Ik kijk ernaar uit om jullie te spreken of te ontmoeten!

Rosalie van Epen
Rosalie van Epen
Secretaris
Annelies Meester
Annelies Meester
Penningmeester

Hi, ik ben Annelies Meester. Mijn levensloopbaan heeft altijd de route heeft gehad naar dit moment. Op mijn 16e wist ik dat ik ondernemer wilde worden. Op 28-jarige leeftijd deed ik een loopbaantraining en wist ik: Die trainingen wil ik ook geven! Maar dan wel graag in combinatie met creatieve middelen en met diepgang. Vijf jaar daarna studeerde ik af als dramatherapeut. En nu? Nu ik moeder ben van 3 jongens en wat ouder?  Nu, heb ik mijn eigen praktijk, waarbij ik met cliënten levensloopbaanvragen uitdiep doormiddel van spel.  In 2023 stond de vacature van penningmeester open bij de NVDT. Ik heb vele jaren ervaring met boekhouding in mijn familiebedrijf. Voor mij niet een taak waar mijn hart sneller van gaat slaan, maar sommige dingen doe je gewoon omdat je het kan. Dus dat

Ik ben
Penningmeester

Ben jij
Communicatie?

Communicatie
Anke Schäfer
Anke Schäfer
Kennisinnovatie

Deze functie is vacant. Interesse in de functie? Bekijk de vacatures en mail voor vragen naar nvdt.secretaris@vaktherapie.nl.

Ben jij
Kennisinnovatie?

Ik ben
Studentzaken

Ik ben Gertrude Breeweg. Ik ben onlangs afgestudeerd als dramatherapeut en ga als gezinscoach aan de slag bij het Leger des Heils. De coaching richt zich op complexe multiprobleem gezinnen met uiteenlopende hulpvragen in de verschillende leefgebieden. Sinds december 2021 neem ik de portefeuille studentzaken op mij. Dit houdt in dat ik het contact met de opleiding instanties en studenten onderhoud om zo de zichtbaarheid van de NVDT te vergroten. Een ontzettend leuke uitdaging om op deze manier betrokken te zijn bij de ontwikkeling van dramatherapie.

Gertrude Breeweg
Gertrude Breeweg
Studentzaken
Elise Vergeer
Elise Vergeer
Deskundigheidsbevorderaar

Mijn naam is Elise Vergeer, ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn man in Breukelen. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd als dramatherapeut aan de Zuyd hogeschool. Daarna heb ik voornamelijk gewerkt met kind, jeugd en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking.

Binnen mijn vorige werk noemde een van de behandelaren dramatherapie “magisch”. Dat vond ik een prachtig compliment. Hoewel ik (helaas) niet echt kan toveren, geloof ik wel in de magie van dramatherapie.

Als deskundigheidsbevorderaar zal ik mij voornamelijk richten op het organiseren van methodische speldagen. Hier heb ik heel veel zin in! Het samenbrengen van dramatherapeuten en de magie van dramatherapie te vergroten, door met en van elkaar te leren.

Ik ben
Deskundigheids-
bevorderaar