BESTUUR.

Ben jij de voorzitter die we zoeken?
Ben jij de voorzitter die we zoeken?

Ben jij de voorzitter van de vereniging die wij zoeken? Als voorzitter is het je taak om overzicht te houden op wat we doen en wat er nog gedaan kan worden. Het is jouw taak om onze leden en ons vak dramatherapie te vertegenwoordigen.

Ik ben
Voorzitter

Ik ben
Secretaris

Ik ben Amanda Speekenbrink en ik ben in 2017 afgestudeerd als dramatherapeut. Sinds november 2017 ben ik als secretaris toegevoegd aan het bestuur van de NVDT. Als secretaris creƫer ik een aantal randvoorwaarden, onderhoud ik het contact met de leden en houd ik mij bezig met coƶrdinerende taken. Ik vind het belangrijk dat dramatherapie goed op de kaart komt te staan en ik hoop hier samen met het bestuur aan te kunnen bijdragen.

Amanda Speekenbrink
Amanda Speekenbrink
Feline Schrok
Feline Schrok

Mijn naam is Feline Schrok, 23 jaar en als dramatherapeut werkzaam bij praktijk Kind & meer. Sinds februari ben ik met veel plezier werkzaam als penningmeester bij de NVDT. De komende jaren houdt ik mede zicht op hoeveel en waarin wij als bestuur gaan investeren. Om zo ons vak als ook onze leden nog meer te kunnen bieden.

Ik ben
Penningmeester

Ik ben
Communicatie

Sinds november 2016 vervul ik de functie van communicatie binnen de NVDT. Met veel plezier en enthousiasme ben ik je aanspreekpunt via Social Media. En zal ik mij bezighouden hoe wij als bestuur en als vereniging onze positioneren en ons vertegenwoordigen.

Nadia Koolma
Nadia Koolma
Leontien Waarma
Leontien Waarma
Kennisinnovatie

Ik ben
Kennis en innovatie

Ik ben
Belanghartiger

Ik ben Ellen Meijers, 42 jaar moeder van 3 kinderen en sinds november 2016 gestart als Belangenbehartiger bij de NVDT. Doordat ik een eigen praktijk als dramatherapeut heb, verzamel ik richtlijnen op de onderwerpen die bij VVT passen, zoals tarieven, contracten gemeenten, PGB, zorgverzekeraars. De samenwerking zoeken met andere hulpverleners en Dramatherapie nog meer op de zorgkaart krijgen, dat is de uitdaging!

Ellen Meijers
Ellen Meijers
Rineke van der Baan
Rineke van der Baan

Ik ben Rineke van der Baan en sinds november 2016 ben ik portefeuillehouder deskundigheidsbevordering bij de NVDT. Als dramatherapeuten zijn we zelf ons eigen materiaal en ik zie het als basis van goed vakmanschap om je te blijven ontwikkelen. De portefeuille deskundigheidsbevordering is zo op mijn lijf geschreven om scholingen te organiseren, andere mensen te stimuleren en te inspireren!

Graag zie ik je bij een volgende methodische speldag of studiedag: Verdieping in het vak, van binnenuit, op een speelse wijze, in verbindende ontmoetingen met elkaar!

Ik ben
Deskundigheids-
bevorderaar

Ik ben
Studentzaken

Ik ben Lieke Oosterom en ik ben 26 jaar. Ik ga binnen het bestuur de functie van Studentzaken en Hogescholen invullen. Sinds juli dit jaar ben ik lid van het bestuur. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd, dus ik kan mij nog redelijk voor de geest halen hoe het was als dramatherapie student. Ik hoop in mijn functie de studenten te kunnen bereiken met onze vereniging; vertellen wat onze belangen zijn en wat de voordelen voor hen zijn als zij lid worden. Daarnaast hoop ik op deze manier dramatherapie meer op de kaart te zetten.

Lieke Oosterom
Lieke Oosterom