NIEUWS.

NIEUWS

12-10-2020

Vaktherapie & Corona

Vanaf maandag 12 oktober gaan een tweetal wijzingen in met betrekking tot vaktherapie en de corona situatie. Vaktherapie valt vanaf dat moment onder de contactberoepen met betrekking tot het coronabeleid van de RIVM. De gestelde regels vanuit het RIVM voor ‘contactberoepen’ zijn vanaf dan dus van toepassing op vaktherapeuten. Hiernaast staat vaktherapie vanaf maandag op de lijst met zorgberoepen die in aanmerking komen voor prioriteitstesten.

03-10-2020

Video pitch – Week van de Vaktherapie

In de week van de vaktherapie (9 t/m 15 november 2020) beschikken wij als NVDT over de cameraploeg van SPS Studio. Wij brengen gedurende deze week brengen elke dag een initiatief in beeld die wij delen via onze sociale kanalen. Dus organiseer jij in de week van de vaktherapie een activiteit? Geef je dan nu bij ons op!

09-09-2020

Vacature Deskundigheidsbevordering

Kan jij met enthousiasme het vak uitdragen, anderen betrekken bij activiteiten, wil je graag meer weten over de positie van vak-/dramatherapie en wil je meedenken over hoe het vak sterker te maken? En dat alles binnen een gezellig en hardwerkend team? Dan is de functie van belangenbehartiger (4 uur per week) binnen het bestuur iets voor jou!
Vind jij het leuk om studiedagen te organiseren? We zoeken een gemotiveerd en enthousiast lid, met passie voor het vak dramatherapie. Iemand die praktisch is ingesteld en zelfstandig kan werken, een pro-actieve houding heeft en de leiding kan nemen om studiedagen, methodische speldagen en een congres te organiseren.
Het betreft een vrijwilligersfunctie, voor gemiddeld 4 uur per week. Mail voor de volledige vacaturetekst naar nvdt.secretaris@vaktherapie.nl

13-07-2020

Filmpjes Dramatherapie

Na lang wachten zijn nu eindelijk de filmpjes van de NVDT over de meerwaarde van dramatherapie en de Ted talks online.

Vanaf nu wordt er elke maand een nieuw filmpje gedeeld op social media.

Kijk, ervaar en wordt geïnspireerd.

25-05-2020

Protocol voor vaktherapeuten

De FVB heeft een COVID-19 protocol ontwikkeld voor vaktherapeuten.
Deze is voor alle vaktherapeuten van toepassing.